Showing all 4 results

 • Meeting Box

  Акустична кабина за две до шест лица, наменета за состаноци во комплетна приватност. Ваша звучно-изолирана просторија за состаноци што може да ја поставите каде и да посакате. Meeting Box претставува одлучно и современо работно место и место за релаксација кое може да смести две до пет лица во комплетна приватност. Идеална за поттикнување на формални и неформални состаноци. MyO кабината за состаноци е полна со трикови.

  Финиши и димензии по нарачка, паметни распоредби со цел да го претворат просторот адаптиран на вашите потреби.

  МНОГУБРОЈНИ МОЖНОСТИ ЗА ДА ГИ УРЕДИТЕ ВАШИТЕ ПРОСТОРИ.

  Повеќе информации на следниот линк.

 • Phone Box

  Акустична кабина за едно лице, наменета со цел да се одржуваат повици намира.

  ТЕЛЕФОНСКА КАБИНА. АКУСТИЧНА КАБИНА.
  Овие Phone Box кабини ви нудат простор да ги извршувате вашите повици со леснина.

  Акустична и практична, Phone Box вклучува опција за поставување на светилки, како и опција за приклучоци, со цел личноста да има можност удобно да се изолира за време на телефонски разговор или видео конференција. Phone Box се прилагодува на својата средина преку нудење на различни конфигурации. Отвори ја вратата или постави ја стаклената преграда, конфигурирај ја според твојот простор.

  МНОГУБРОЈНИ МОЖНОСТИ ЗА ДА ГИ УРЕДИТЕ ВАШИТЕ ПРОСТОРИ.

  Повеќе информации на следниот линк.

 • Se:cube

  Соба во соба модули
  Запознајте се со нова димензија во агилното работење. Затворени и флексибилни модели – соба во соба. Океанските простори, како и големите канцеларии се одлични кога станува збор за максимално користење на целиот достапен простор. Но, што доколку имате потреба од максимална концентрација при работењето? Ви го претставуваме Se:cube, брз одговор и решение за создавање на нови простори. Новата канцелариска коцка од Sedus постави нови стандарди од аспект на склопот, акустиката и атмосферата, и нуди простор за осум лица, за состаноци или за релаксација.
  Три величини, голем број можности.

  Повеќе информации на следниот линк.

 • Se:cube max

  Соба во соба – модули
  Софистираниот систем на соба-во-соба на Se:cube Max одлично го надополнува семејството производи на Se:cube и нуди изолиран простор за состаноци, работилници и видео конференции. Независната Se:cube Max исто така може да се користи и како единечна или двојна канцеларија во океанските простори. Системот соба-во-соба без дно не е поврзан со структурата на зградата, така што може да биде поставен врз површини со вградено подно греење.

  Достапни се различни видови и големини на Se:cube Max. Страната на која се наоѓа вратата е секогаш застаклена. Како додаток, уште една или две други страни можат да бидат застаклени.

  Повеќе информации на следниот линк.