Woody Box

Изолирајте се на лесен начин во кабина со звучна изолација за да уживате во мир и тишина, далеку од вревата во океанскиот работен простор.

Висококвалитетна акустика произведена во Франција. Идеалното работно место е она место каде ефикасноста и спокојот одат рака-под-рака., каде вработените може меѓусебно да разговараат без притоа да им сметаат на оние околу нив.

WOODY BOX – Глува соба за 1 личност

100% ЛЕСНА

Брза испорака и склопување. Мрежна електрична енергија.. Универзално копче за уклучување. Врата со механичка брава. Магнетски екран.

100% УДОБНА

Висококвалитетна акустична изолација.

Светла (две стаклени страни).[2 glazed sides]

100% обновување на воздухот на секои 60 секунди.

Автоматско осветлување.

1 голема полица.

Вградени приклучоци.

100% ЕКОЛОШКА

Еколошки дизајнирана.

100% локално произведена.

Целосно се рециклира.

Повеќе информации на следниот линк .