HT Partition

H Transparence | Стаклени канцелариски преградни ѕидови
Со минималистички дизајн, стаклените канцелариски прегради Transparence даваат чист и минималистички изглед во вашите секојдневни работни простории. Овие стаклени канцелариски прегради– од под до таван – се создадени со цел да се вклопат во сите средини и простори без никакви акустични предуслови.

Соединувањето помеѓу застаклувањата е овозможено благодарение на адонизиран алуминиум или поликарбонатска спојувачка лента. Зголемете го природното осветлување во вашите работни простори за благосостојбата на вашите вработени со стаклените канцелариски ѕидови. Ќе ви бидат благодарни!

Повеќе информации на следниот линк.