Lineal | Acoustic door

Акустична врата
КАНЦЕЛАРИСКА ВРАТА СО СВЕТЛА РАМКА ОД АЛУМИНИУМ

Врата со рамка од алуминиум, дизајнирана од Hoyez што ги руши рекордите за звучна изолација, притоа се карактеризира со цврстина и леснина.
Lineal вратата има застаклен склоп со рамка од двете страни, заедно со профили дебели 76мм.
Оваа широчина на профилите дава сигурност дека вратата е совршено цврста и во поголеми висини (до 2950мм), додека сѐ уште нуди гладок и елегантен дизајн.

Повеќе информации на следниот линк.