Најпродавани Производи

Одберете ја вашата категорија

Канцелариски мебел

Подни облоги

Архитектура и Просторно уредување

Акустични решенија

Мултифункицонални дизајнирани производи

Background
Sedus se:works Ергономски и мултифункционален тапациран мебел кој им овозможува на луѓето да се чувствуваат како дома во канцеларијата. Види повеќе
Background
Skuba Дајте ѝ слобода на вашата креативност со производите на Skuba! Ова биро е толку прилагодливо што може да се користи насекаде. Види повеќе
Background
Sedus relations Елеганција, висок квалитет, разновидност - за ова се залагаат шкафчињата на Sedus Relations. Види повеќе

ДИЗАЈН НА РАБОТЕН ПРОСТОР

B2 Solution

Ние го трансформираме начинот на кој луѓето работат. Создаваме атмосфера која нуди комфор и благосостојба на работното место. Претворете ја вашата канцеларија во инспиративно место за работа.

0 +
години успех при консултации за дизајн и уредување на канцелариски простории
0 +
Реализирани проекти во повеќе од 7 различни земји
0 +
Задоволни потрошувачи и успешно реализирани проекти

Our main goal is to deliver professional services with adequate products, both in terms of design and budget.
In B2 Solution you will find products for every taste as well as every budget.

0%

REALIZED

Designs

0%

PROJECTS

Approved

0%

CLIENTS

Satisfied

DEDICATED INTERIOR

Design

HUGE

Precision

CUSTOM MADE

Furniture

PROFESSIONAL

Advice

Our Mission

We are constantly finding new ways for personal and professional advancement in order to offer solutions with perfectionist details, to establish high quality standards, to exceed the expectations of the clients.

Услуги

Консултации

Дизајн

Уредување

Релокација и Логистика

Услуга и Одржување

CREATING A FUNCTIONAL OFFICE

Top design
and quality

Creating state-of-the-art solutions by mixing functionality and form, to maximize human potential.

Advanced design

WORLD MARKET TRENDS.

Quality furniture

FUNCTIONALITY AND COMFORT FOR EMPLOYEES

Decoration of the space

TIPS FOR DESIGN AND MAKING SOLUTIONS

PROFESSIONALS & DESIGNERS

Who are we?

B2 Solution is a professional company for consulting about the arrangement of work spaces and the design of your office. Our offer includes office furniture, office chairs, work desks, glass partitions, office floor coverings.
РЕШЕНИЈА И БРЕНДОВИ

Светски
Брендови

B2 Solution е локален застапник на многу светски лидерски брендови како Sedus, Shaw Contract – подни облоги, Hoyez – преградни системи, стаклени ѕидови и врати, True design, The Senator Group… и уште многу други.