B2 Solution

B2 Solution е професионална компанија за давање консултации и производи околу уредувањето на работните места и дизајнот на вашата канцеларија.

B2 Solution константно ги унапредува своите услуги како би постанале првиот комплетно интегриран систем за канцелариски дизајн и уредување на канцелариски простори.

B2 Solution во својата понуда има:

B2 Solution во својата понуда има:

Канцелариски мебел

Подни облоги

Архитектура и Просторно уредување

Акустични решенија

Мултифункицонални дизајнирани производи

Partnering with B2 Solution enables you to leverage our long-term experience
while giving you access to a huge range of popular brands

We’ll mix and match any products from our brands to achieve the office that’s right for your business. No matter the size of your budget or business, our experts in professional office design can help. Our good, better and best product offering allows us to source the right furniture for the situation at the right price for your business’ bottom line.

B2 Solution – Business to Solution во Македонија и B0S – Business Office Solution во Србија, компании кои моментално се регионално застапени на два пазари и се занимаваат со консултации, производи и целосни решенија за уредување на канцелариски простории.

Брендови

B2 Solution е локален застапник на многу светски лидерски брендови како Sedus, Shaw Contract – подни облоги, Hoyez – преградни системи, стаклени ѕидови и врати, True design, The Senator Group… и уште многу други, разгледајте ги подолу.

Наша главна цел е да испорачаме професионални услуги со адекватни производи како од дизајнерски така и од буџетски аспект. Во B2 Solution ќе пронајдете производи за сечиј вкус како и за сечиј буџет.

Мисија

Наша мисија е да ги претвориме канцелариите во ефикасен работен простор.
Ние сме горди дека нашите солуции помагаат да стратешки се развијат и изградат неопипливите вредности на компаниите.

Трансформирајки го начинот на кој луѓето работат, ние креираме атмосфера на комфор и удобност на работното место, и во исто време ја правиме вашата канцеларија инспиративна за работа како и место каде додека расте продуктивноста , луѓето уживаат во постигнувањето на најдобри резултати.

Одговорност

Како одговорна компанија ние сме посветени да активно партиципираме во заштитата на околината прифаќајки го својот дел од одговорноста за идните генерации. Во тој правец B2 Solution внимателно го бира секој поединечен производ кој го става во својата понуда. Се трудиме да тие производи во најголемиот дел да можат да се рециклираат, а во производствениот процес да максимално се штити човечката околина.

Наши вредности

B2 Solution има за цел да биде препознаен како главен провајдер на високо функционални решениjа како и јак но скромен бизнис партнер со рационален пристап да ги пронајде реалните потреби на своите клиенти.

Секој член на тимот е максимално посветен да слуша, разбере, осознае низ дијалог, преземе одговорност и иницијатива како би го испорачал ветениот резултат.

B2 Solution ги следи и антиципира светските пазарните трендови како би креирале најсовремени решенија со мешање на функционалноста и формата да би го максимизирале човечкиот потенцијал.

Постојано изнаоѓаме нови начини за лично и професионално унапредување како би понудиле решенија со перфекционистички детали, да воспоставиме високи стандарди за квалитет, да ги надминеме очекувањата на клиентите.

B2 Solution се ангажира респектирајки ги пресонализираните дизајнерски решенија за реалните потреби на луѓето.