Viswall

Sedus Преградни панели Viswall
Секој оној што сака да направи комбинација од канцеларии со дизајн на океански простор заедно со потребата од приватност, интимност и место без дистракции ќе го пронајде вистинското решение со „viswall“. Секој „viswall“ претставува дво-панелски параван кој се состои од целосно ротирачки плочи поставени врз цврста основа.

Поради можноста за ротирање на овие панели покриени со тапацир, елементите имаат можност да понудат блага провидност, комплетна провидност или целосна визуелна заштита.

Повеќе информации на следниот линк.