Kino Totem

Kinô акустичниот тотем се состои од панели од 24 влакна од полиестер, поставени врз дрвена основа. Достапни се во форма на цилиндар или во форма на цвет од лале, и може опционално да се опремат со мек и притулив систем на растегнување за да се овозможи дополнителен акустичен комфор.
Сите побарувања за адаптација, димензии и/или форма, мора прво да бидат предмет на консултација и техничко одобрување.

Повеќе информации на следниот линк.