Acoustic panel RECTANGLE

Лесно се поставуваат – QUIETO Rectangle висечки панели без рамка – и придонесуваат за светол, лесен и воздушест дизајн на просторите, додека значително го намалуваат одбивањето на звукот во просторијата. Системот од пружини гарантира статичност (без ротирање) и лесно подесување на висината.
Можноста за поразличен финиш со други ткаенини отколку со оние што ги нуди MyO, е возможна по одобрувањето на техничките и димензионалните карактеристики.

Повеќе информации на следниот линк.