Se:wall

Преградни ѕидови и панели
Комуникативните океански простори, тимското работење и поинтензивната употреба на просторот ја карактеризираат еволуцијата на денешниот просторен свет. Сепак, овие фактори честопати се во конфликт со основните потреби на многумина. Луѓето имаат потреба од тишина за да можат да се сконцентрираат со цел да работат продуктивно.

Со Se:wall мулти-функционалниот и ефективно акустичен систем од преградни ѕидови и панели, комуникацијата и концентрацијата можат да бидат оптимално обновени. Со својот гладок и визуелно светол дизајн, хармонично се вклопува со изгледот и уредувањето на канцеларијата и ги користи своите практични функционалности за да ја олесни организацијата на работното место.

Повеќе информации на следниот линк.