Tertial | Glass door

Стаклена врата
ВРАТА СО МИНИМАЛИСТИЧКА РАМКА ОД АЛУМИНИУМ

Нашата најнова и последно дизајнирана стаклена врата претставува совршен избор и совршено одговара на вашата работна канцелариска средина. Оваа префинета врата со минималистичка рамка од алуминиум овозможува највисок современ дизајн.

Опции:
На отворање: Единечни – Двојни
На лизгање

Повеќе информации на следниот линк.