Patch

Колекција од преградни панели кои го апсорбираат звукот, што со сигурност гарантира приватност без да треба да се изолирате од средината што ве опкружува.

Самостојната структура го овозможува спојувањето на индивидуалните елементи кои можат слободно да се вртат, отвораат и затвораат по потреба. Модулот, како додаток на обезбедениот акустичен комфор, е погоден за ритмични и декоративни работни места, океански простори, хотелско лоби, но и за во приватните домови.

Повеќе информации на следниот линк.