UNO screen

Лесно се поместуваат – UNO преградите им даваат структура на просториите и значително го намалуваат одбивањето на звукот. Оваа голема преграда нуди совршена стабилност благодарение на нејзините две ногарки. Се состои од челична рамка и апсорбирачка површина (± 35 мм) прекриена со волнена ткаенина, затворена со патент во боја.

Повеќе информации на следниот линк.