Glassdoor

Hoyez Стаклена врата Стаклената врата допринесува за поголема светлина во комбинација со цврсто одделување или совршено одговара на целосно застаклено одделување.

Опции:
Единечни – Двојни
На отворање – На лизгање

Повеќе информации на следниот линк.