Mood Box

Изолирајте се на лесен начин во кабина со звучна изолација за да уживате во мир и тишина, далеку од вревата во океанскиот работен простор.

Висококвалитетна акустика произведена во Франција. Идеалното работно место е она место каде ефикасноста и спокојот одат рака-под-рака., каде вработените може меѓусебно да разговараат без притоа да им сметаат на оние околу нив.

MOOD BOX – Акустична кабина за 1 до 8 луѓе, целосно прилагодлива.

100% УНИКАТНА

Избор на кофигурација: со или без лајсни,стаклени 2 или 3 страни, врата во средина. . .

Избор на ентериер: мебел, електрични приклучоци, итн.

Избор на детали: структура, пополнувања, ткаенини, бои. . .

100% УДОБНОСТ

Висококвалитетна акустична изолација

Осветлување и вентилација со подесување на интензитетот

Дрвена полица (од лева или десна страна)

Вградени приклучоци 1

00% ЕКОЛОШКА

Еколошки дизајнирана.

100% локално произведена. Целосно се рециклира.

Повеќе информации на следниот линк .