Meeting Box

Акустична кабина за две до шест лица, наменета за состаноци во комплетна приватност. Ваша звучно-изолирана просторија за состаноци што може да ја поставите каде и да посакате. Meeting Box претставува одлучно и современо работно место и место за релаксација кое може да смести две до пет лица во комплетна приватност. Идеална за поттикнување на формални и неформални состаноци. MyO кабината за состаноци е полна со трикови.

Финиши и димензии по нарачка, паметни распоредби со цел да го претворат просторот адаптиран на вашите потреби.

МНОГУБРОЈНИ МОЖНОСТИ ЗА ДА ГИ УРЕДИТЕ ВАШИТЕ ПРОСТОРИ.

Повеќе информации на следниот линк.