Movable screen Aluscreen

Акустично подвижните панели ги структурираат просториите и нудат акустичен комфор со голем избор на финиши.

Дизајнирајте ги вашите простории едноставно, акустично и визуелно, со Aluscreen подвижните панели.

Aluscreen акустичните канцелариски панели нудат и звучен и визуелен комфор. Подвижни и мобилни, тие ви овозможуваат да создадете приватни зони или да воспостави граници на вашите работни места.

Сертифицирана акустика.
Визуелно одделување.

Повеќе информации на следниот линк.