Se:cube

Соба во соба модули
Запознајте се со нова димензија во агилното работење. Затворени и флексибилни модели – соба во соба. Океанските простори, како и големите канцеларии се одлични кога станува збор за максимално користење на целиот достапен простор. Но, што доколку имате потреба од максимална концентрација при работењето? Ви го претставуваме Se:cube, брз одговор и решение за создавање на нови простори. Новата канцелариска коцка од Sedus постави нови стандарди од аспект на склопот, акустиката и атмосферата, и нуди простор за осум лица, за состаноци или за релаксација.
Три величини, голем број можности.

Повеќе информации на следниот линк.