QUIETO PETALS KIT

Лесно се поставуваат – QUIETO Petals Kit – и придонесуваат за светол, лесен и воздушест дизајн и изглед на просториите, додека значително го намалуваат одбивањето на звукот во просторијата. Создадени се од акустични панели пресечени од истата фабричка боја во
три различни големини. Системот од пружини гарантира статичност (без ротирање) и лесно подесување на висината на секоја латица.

Повеќе информации на следниот линк.