Phone Box

Акустична кабина за едно лице, наменета со цел да се одржуваат повици намира.

ТЕЛЕФОНСКА КАБИНА. АКУСТИЧНА КАБИНА.
Овие Phone Box кабини ви нудат простор да ги извршувате вашите повици со леснина.

Акустична и практична, Phone Box вклучува опција за поставување на светилки, како и опција за приклучоци, со цел личноста да има можност удобно да се изолира за време на телефонски разговор или видео конференција. Phone Box се прилагодува на својата средина преку нудење на различни конфигурации. Отвори ја вратата или постави ја стаклената преграда, конфигурирај ја според твојот простор.

МНОГУБРОЈНИ МОЖНОСТИ ЗА ДА ГИ УРЕДИТЕ ВАШИТЕ ПРОСТОРИ.

Повеќе информации на следниот линк.