FR500

Наградената FR500 Ергономската поддршка за нозе нуди беспрекорна функционалност во едноставен, модерен производ. Како и сите останати потпирачи за нозе на Humanscale, FR500 го подобрува вашето здравје и ви нуди удобност додека ги движите стапалата. Овој додаток на вашето работно место овозможува моментално олеснување од долгото седење на тој начин што поттинува нежно нишање на стопалата.

FR500 Поддршката за стапала дава идеална поддршка на вашите нозе и стапала додека седите. Преку активирањето на мускулите на долниот дел од нозете, FR500 помага да се зголеми циркулацијата додека во исто време ги подигнува стопалата и на тој начин се намалува притисокот на кичмата.

Дизајнирана со префинета закривеност, FR500 ги поттикнува корисниците да ги движат своите нозе и стапала. Иновативниот дизајн овозможува стапалата на корисникот да бидат цврсто поставени врз нишалката,така што корисникот може во текот на целиот ден да ги ниша.

Повеќе информации на следниот линк .