Twist

НЕСТАНДАРДЕН ПРИКЛУЧОК ЗА СТРУЈА
TWIST е продолжен кабел за струја наменет за домашни и работни средини како на пример канцеларијата, дневниот престој или кујната. Со својот компактен дизајн и плитката длабочина за монтирање, лесно се вградува во бироата или кујнските површини. Бидејќи кабелот со струја е сместен во близина на куќиштето, длабочината на монтирањето е отприлика 40 мм, за да може уредот лесно да се постави над фиока. Во различни површини и бои, TWIST лесно се вклопува и во современи и во органски ентериери.
Остроумен механизам за прицврстување: по употреба, едноставно одвртете го заштитниот капак и приклучоците исчезнуваат под него.

Повеќе информации на следниот линк.