Oracle

Oracle претставува опипливо модуларно решение за состаноци во океански простор. Дизајнот на високиот наслон создава чувство на микро-средина кој служи како поделба од надворешниот свет. Исто така, додадено е и мало прозорче како додаток што ви овозможува дискретно да проверите дали кабината е зафатена.

Во палетата се вклучени и голем број на работни маси и бироа што можат да бидат заменети со елементи на софа со цел да можат да ја користат повеќе корисници одеднаш или пак да се создаде брз и ефикасен простор на привремените работници.

Повеќе информации на следниот линк.