Se: Fit

ВИСОКА СТОЛИЦА ЗА АКТИВНО РАБОТЕЊЕ
Внесете поголема подвижност во канцеларијата. Високата работна столица стимулира „стоечко“ седење за пофлексибилно работење.
Подвижноста не е добра само за телото. Движењето го стимулира и умот. Со Se:fit, Sedus создадоа сестрано високо седиште што ги охрабрува корисниците да се движат. Исто така, овозожува агилно седење и наслонување. Se:fit може без никаков физички напор да се подесе во висина и лесно може да се помести за рачката без разлика дали е поставена покрај високо биро, работна маса или на места каде што е задолжително стоечкото седење.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.