Abisko

„Abisko“ семејството е дизајнирано врз кружна силуета и мек волумен кој е остро пресечен од сите четири страни.
Овој концепт не само што нуди уникатен израз, туку и зафаќа помалку простор и се приспособува на повторувачките елементи и декорации долж ѕидовите, и го олеснува планирањето на средини како канцеларии, хотели и јавни простори.

Дрвената рамка е детал што овозможува бескрајни комбинации со ткаенини и дава финиш без да го компромитира интегритетот на самиот дизајн.

Повеќе информации на следниот линк.