Se: Do visitor chair

Хармонично дизајнирана столица за посетители и состаноци
Столицата за посетители го презема различниот и дискретен дизајн на Se:do, со цел лесно да може да се вклопи во канцелариите, вежбалните или чекалниците. Целосно се прилагодува на сите простории: футуристичкиот дизајн и квалитет лесно може да се прилагоди на промена на просторот. Se:do столицата за посетители е достапна во дизајн со четири ногарки или како санка и може опционално да се додадат и наслони за раце.

Повеќе информации на следниот линк.