Quarterback conference chair

Столица за состаноци, семинари, конференции
Секој лидер има потреба од добар тим. Затоа, оваа Quarterback работна столица е дизајнирана во неколку различни модели: со четири ногарки, со или без тркалца, или како дизајн на санка. Сите тие имаат својства на стилските елементи на Quarterback семејството и на тој начин ја демонстрираат својата посветеност кон удобноста и ергономијата.

Повеќе информации на следниот линк.