Sopha

LOUNGE МЕБЕЛ
Не станува збор само за инстинкт: според научните студии, луѓето се особено креативни кога се чувствуваат удобно и пријатно. Опуштената работна атмосфера, токму како што ја нуди Sedus софата, може да допринесе кон креативноста. Оваа софа особено ја поттикнува стимулирачката атмосфера во канцелариите, што е особено важна за продуктивно работење и конструктивна интеракција.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.