Se: Spot

РАБОТНА СТОЛИЦА ШТО СЕ ВКЛОПУВА И ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО
Инспирирана од човечкото тело, Se:spot не само што изгледа одлично, туку и импресионира со својот удобен шарм. Чувството е исто онолку добро како и нејзиниот изглед! Пријатната лумбарна накривеност овозможува здрава поставеност на р’бетот. Тапацирот е достапен во повеќе бои што се екстремно пријатни. Самата ткаенина на Se:spot овозможува нејзино користење во казина, салони, кафетерии или сали за состаноци.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.