Allright

СТОЛИЦА ЗА СОСТАНОЦИ И КОНФЕРЕНЦИИ
Allright столицата има потенцијал да премине во модерна класика – не само со својот дизајн, туку и со својата универзалност. Во комбинација со друг мебел и различни стилови, таа се вклопува насекаде – дури и доколку посакате да го промените мебелот или просториите во иднина. Тоа не само што е задоволувачко на изглед, туку претставува предност за оние што планираат, бидејќи на тој начин добиваат поголема флексибилност.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.