Open Up

КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ЗА СОСТАНОЦИ
Мотивацијата произлегува од можноста за наслонување и опуштање за време на напорниот работен ден. Доколку ја поседувате Open up во вашата канцеларија, без проблем ќе можете да се исклучите и да го ослободите вашиот ум, кога и да имате потреба да си ја разбистрите главата. Без разлика дали сте во седечка, стоечка, па дури и лежечка позиција: оваа елегантна канцелариска столица со вграден „similar“ систем и флексибилна поддршка на положбата на грбот, се прилагодува на секоја положба на телото. Слободата на движењето го ослободува умот. Совршена инспирација за ефикасно работење.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.