Se: Spot Stool

РАБОТНА СТОЛИЦА И БАРСКА СТОЛИЦА
3 висини – 1 дизајн
Седење, стоење – или нешто измеѓу. Производите на Se:spot семејството се прилагодуваат на најразличните форми на телото. Тие изгледаат пријатно и удобно во кантините и рекреативните места, но и професионално и практично во салите за состаноци. Овие столици ќе ве освојат со својот удобен и атрактивен дизајн. Она што ги прави Se:spot столиците особено исклучителни е „студиската’’ – медиум висина, соодветна за медиум маси до 90цм.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.