Se: Lab hopper

ДИНАМИЧНО СЕДЕЊЕ СО СТОЛИЦАТА ЗА РАБОТИЛНИЦИ
Se:lab Hopper претставува идеален додаток во работилниците, состаноците за проекти или агилните работни места. Со својата пријатна висина од 690мм, оваа столица нуди спонтаност и интеракција. Столицата за работилници е лесно подвижна и лесно се управува. Може да се насложи за да заштеди простор кога не се користи.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.