Se: Lab sofa

МОБИЛНА И ПРИСПОСОБЛИВА СОФА ЗА АКТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ
Лесно подвижна и флексибилна, Se:lab софата претставува идеален партнер на активните работилници и спонтаните интеракции. Удобниот мебел со својот обемен тапацир се адаптира на различните положби на телото – без разлика дали станува збор за седење исправено, или пак за наслонување во порелаксирачки став. Исклучително мека и удобна, оваа софа создава пријателска атмосфера во било која просторија.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.