Meetchair

СТОЛИЦА ЗА БИСТРО И КАНТИНА
Компактна и удобна.
Sedus Meet столиците се дизајнирани за да овозможат пријатна и удобна средина на различните места каде што се среќаваат луѓето. Тие карактеризираат места за одмор и релаксација со својата графичка и апстрактна едноставност. Постојат толку многу можности за индивидуално дизајнирани столици, соодветни за места како бистроа, одморалишта за вработените и кантини.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.