Black Dot Air

РАБОТНА КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА СО 3Д ВПЛЕТЕН ТАПАЦИР
Благодарение на непогрешливиот изглед и импресивиот комфор, Black Dot столицата веќе долго време претставува Sedus класика. Новата Black Dot Air беспрекорно се вклопува во семејството и се покажа како нова, иновативна верзија на овој уникатен дизајн. Со својот оригинален 3Д вплетен тапацир – AIR KNIT – што ја нуди идеалната симбиоза на 3Д технологијата и модерниот изглед, Black Dot Air загарантирано ќе ве импресионира уште на прв поглед.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.