Sweet spot

LOUNGE СТОЛИЦА
Sweet Spot не само што ја опремува вашата канцеларија со особено атрактивен и удобен салонски мебел, туку и помага да се создаде релаксирачка атмосфера. Без разлика дали просторот се користи за состанок за brainstorming, одмор од внимателното работење или за ‘добредојде со стил’ на посетителите – Sweet Spot ја комбинира работата со задоволството. Тоа го прави на одличен начин, а доказ за тоа се истакнатите интернационални награди.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.