VINTAGEis5 32V4

ДИЗАЈНИРАНА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ
Создадена од идејата да се креира нешто извонредно: VINTAGE. Дизајн што ја збогатува секоја средина (просторија) со својот цврст карактер. Колекција што плени со највисоките стандарди за квалитет и уникатни иновации.
Комбинација од (беспрекорен) дизајн, квалитет, функционалност и уникатна ергономија каква што досега не сте искусиле.

Повеќе информации на следниот линк.