Open Mind

Професионално решение за опуштено и релаксирано работење. Уникатната едноставност на еден дизајн е речиси невозможна. Како и Open Up столицата, Open Mind исто така нуди опсежна можност за управување. Ви овозможува флексибилна седечка или лежечка позиција, благодарение на „similar“ механизмот со својот голем лак што се движи синхронизирано со телото.

Вградената поддршка во пределот на грбот со високо флексибилна мембрана овозможува идеален комфор – во согласност со правилата на биониката. Додатните карактеристики како длабочина на седиштето и подесувања на вртењето го обединуваат овој амбициозен дизајн со својата извонредна ергономија.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.