TAKEoSEAT

СТОЛИЦА НА СКЛОПУВАЊЕ
Сакате да го преместите утринскиот состанок во кујната? Барате лесен начин за да сместите неочекувани гости? Тоа може без проблем да се реши со TAKEoSEAT – веројатно најпрактичната столица на светот. Може да биде расклопена за да заштеди простор и повторно тивко да се склопи со само неколку потези, за веднаш да се создаде удобно седиште.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.