Millepiedi

Millepiedi се карактеризира со модерен и минималистички дизајн и развива концепт на функционалност и флексибилност со својот широк распон на конфигурации и димензии.
Современиот дизајн е развиен со широка палета на конфигурации и димензии врз кои се базира концептуалната идеја врз функционалноста и флексибилноста, во комбинација со врвни детали.

Важноста на квалитетот е пренесена преку живописна симбиоза на дизајн и занаетчиско искуство, интензивирано (подобрено) со постојаното истражување поврзано со деталите и финишите.

Повеќе информации на следниот линк.