Se: Flex visitor chair

Хармонично дизајнирана столица за посетители и состаноци
Сали за состаноци, салони или чекални. Столицата за посетители нуди леснина, може одлично да се искомбинира со други парчиња мебел и прецизно се прилагодува на секоја положба на телото. Како и канцелариските столици, Se:flex столицата за посетители нуди длабоко ергономско искуство. Површината на седиштето овозможува оптимална дистрибуција на притисок, наслонот е во форма на полукруг навнатре и нуди лумбарна поддршка.

Повеќе информации на следниот линк.