Stone

Совршена сложувалка од колекција создадена од обложени табуретки во различни форми и големини.
Овој систем им овозможува опсежна слобода во дизајнот на корисниците. Овие табуретки во различни големини можат да се поврзат за да создадат обединета целина.

Ова оддава еден брановиден тек и исклучителен впечаток во чекалниците, па дури и индивидуално, за еден хармоничен и модерен сјај како детал на секој простор.

Повеќе информации на следниот линк.