Mr 24

Било кој вид на седење си носи свои предизвици и последици доколку работите во канцеларија постојано.

Кога Sedus Мr.24 столицата била дизајнирана, овие барања биле земени во предвид. Резултатот претставува дизајн кој се карактеризира со перфектна ергономија, широка палета на материјали и исклучителна цврстина. 24 часа на ден. Дури и за луѓето потешки од 200 килограми, оваа столица е удобна и идеална за користење на работното место.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.