On spot

РАБОТНА СТОЛИЦА ЗА СОСТАНОЦИ | СТОЛИЦА ЗА ВО КАНТИНА И БИСТРО
Најдобрите идеи најчесто се раѓаат на места во кои луѓето се чувствуваат удобно. Со Sedus On spot, можете да ја создадете вистинската атмосфера за таа намена: со својот примамлив и удобен дизајн претставува совршена комбинација од удобниот карактер на бистрото и продуктивната ергономност. Концепт на обединување на два света. Тимските работни простори и местата за рекреација имаат сѐ поголема важност на работните места – токму за ваквите простори е создадена On spot.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.