CPU Holders

Држачите за процесори на Humanscale нудат безбедно и сигурно складишно решение за вашата технологија. Без разлика дали се со тркалца или на лизгање, нашите држачи ви го олеснуваат пристапот до каблите, приклучоците и дисковите на вашиот главен процесор, додека истовремено нудат значителна заштеда на просторот со тоа што ќе го тргнете главниот процесор од бирото.

• Thin Client

• CPU200

• CPU600

Повеќе информации на следниот линк .