Elevator

Инстантно подвижен и активен
ELEVATOR ELEVATOR совршено се вклопува насекаде. Со дијаметар од 79 мм, ELEVATOR е идеален за спроведување струја и приклучоци за податоци во мали простори. Само притиснете надолу со прстот за да го подигнете или спуштите ELEVATOR. Поставувањето е многу лесно и едноставно. ELEVATOR е поставен во исечена дупка од 79 мм во дијаметар и прицврстен е за мебелот со помош на прстен за заклучување.

Повеќе информации на следниот линк.