M2.1

Држач за монитор

Со денешното брзо темпо на работење и агилна работна средина, нема време за неудобност. M2.1, дел од револуционерната нова колекција на држачи за монитори на Humanscale, моментално ја подобрува удобноста, здравјето и продуктивноста на било кое работно место. Целосно компатибилен со традиционални бироа и работни места со стоечка и седечка положба, M2.1 ги исполнува и задоволува различните конфигурациски потреби за полесни монитори до 7 килограми.

Едни од поважните караткеристики кои ги поседува се патентираната технологија на федер кој ја компензира тежината и паметната стоп функционалност на Humanscale M2.1 овозможува индивидуалност и флексибилност потребна во современите, напредни работни места.

Повеќе информации на следниот линк .