ZG2 Monitor Arm

Двојно пофлексибилни, извонредно ергономски
Без разлика дали работите сами или претставувате дел од тим: независните држачи овозможуваат да ги позиционирате мониторите токму онаму каде што посакувате. Покрај ергономската фукнционалност, Monitor Arm нуди и беспрекорен дизајн. Вградениот спроводник за кабли помага вашето биро да биде совршено уредно – каблите се уредно сокриени зад лесно отстранливите заштитни капаци.

Но, вистинската генијалност лежи во нивната функционалност. ZG2 може со леснотија да издржи два големи монитори (<11 кг, <30″). Ротацијата од 360°, со паметниот додаток на заклучување на 180° обезбедува индивидуално и сигурно позиционирање. Аголот на вртење од 20° нанапред и 35° од задната страна овозможува уште поголема индивидуалност. Држачот за монитор може лесно да се склопи со користење на корисен сет од алатки за монтирање.

Повеќе информации на следниот линк.