M/Flex for M2.1 M8.1 and M10

M/Flex го трансформира секој работен простор со флексибилност и ергономска изведба без конкуренција. Создадени за да се прилагодат на современите работни средини, корисниците можат многу лесно да ги прикачат и отстранат мониторите без да ја нарушат првичната конфигурираната инсталација Овој систем на држачи за повеќе монитори се прилагодува на разни конфигурации и целосно се вклопува во новата генерација на држачи за монитори на Humanscale – ги нуди сите врвни и најсовремени карактеристики од колекцијата.

Едноставно се монтира и лесно се надградува за општ намален трошок – M/Flex е идеалното решение за современите работни места.

Повеќе информации на следниот линк .